• Hjem ::  Personvern

  Personvern

  Denne personvernerklæringen forklarer på generelt grunnlag hvordan vi beskytter personvernet til personlige data. Det gjelder for alle personlige opplysninger du oppgir når du registrerer deg hos oss.
   
  Hva slags informasjon samles?
  Typene personlig informasjon som vi samler inn fra deg, avhenger av omstendighetene rundt innsamling og hvilken type tjeneste du trenger fra oss. For eksempel, når du ønsker å kjøpe et produkt fra denne nettsiden vi kan samle inn opplysninger som navn, e-postadresse, leveringsadresse, fakturaadresse og annen informasjon knyttet til kjøpet.
   
  Som vi er pålagt ved lov å innhente samtykke for innsamling av "sensitiv data", er det forutsatt at du har gitt ditt samtykke til innsamling av all informasjon du gir oss for bruk i samsvar med denne politikken, med mindre de sier noe annet.
   
  Hvordan samle inn data
  Vi kan samle inn personlig informasjon om deg når du besøker nettstedet vårt, hvis du har avtale med oss ​​via vår hjemmeside, eller når du har kontakt med oss ​​i person. Vi samler ikke inn personlig informasjon uten deres samtykke. Vi tror at det gis samtykke når fullført de nødvendige feltene for å legge til rette for en transaksjon via dette nettstedet.
   
  Personlig databeskyttelse
  Vi vil beskytte din personlige informasjon, og vi vil ikke dele, leie ut eller selge. Vi vil ta alle nødvendige skritt for å ivareta sikkerheten for all informasjon vi har om deg. Personlig informasjon kan lagres både elektronisk i vårt datasystem. Brannmurer, passord, antivirus programvare og e-postfiltre Acto å beskytte all vår elektroniske informasjon.
   
  Endringer i denne personvernerklæringen
  Vi kan endre disse retningslinjene for personvern og våre forretningsmessige krav eller endringer i loven. Eventuelle endringer i denne personvernerklæringen vil bli oppdatert på vår side, kan du gå til denne siden jevnlig for å sikre at du har vår nyeste retningslinjer for personvern.
   
  Svar på spørsmålene dine
  Hvis du har spørsmål om hvordan personlig eller brukt opplysninger som samles inn, ikke nøl med å kontakte oss. Vi vil svare på spørsmålet ditt eller klage så snart som mulig.
  Tilbake

  Billige Menn online