• Hjem ::  Frakt & Retur

  Frakt & Retur

  Easy 30-Day retur
  Vi er forpliktet til den totale tilfredshet. Hvis en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med kjøpet ditt, kan du få full refusjon av produktprisen og den tilhørende skatte, innen seksti (30) virkedager etter mottak av produktet (ene).
  For å motta enten en kreditt på en børs eller en kreditt på belaste kontoen, må du være oppmerksom på at all avkastning og utveksling må være i ny, ubrukt, ubrukt tilstand med de opprinnelige koder og klistremerker festet. Elementer anses slitt, brukt, skitne eller mangler kodene vil bli returnert til kjøperen for egen regning, og ingen refusjon vil bli utstedt. Badeklær til kvinner har rett til å returnere bare på sanitær liner er plass. Undertøy, tilpasset og personlige elementer blir ikke returnert. Siden tapte returforsendelser er kundens ansvar, være sikker på å få et sporingsnummer fra kurer for retur frakt.

  Internasjonal levering
  Vår hjemmeside har vedtatt internasjonal shipping løsning Fiftyone slik at du enkelt kan handle fra og skipet til noen av de landene som er nevnt nedenfor. Nå kan du handle vår side i den valgte valutaen og se hele ordren totalt, inkludert fraktkostnader, toll og avgifter når du sjekker ut. Når du har sendt din bestilling, totalt garantert på valutakursen indeksert når du har lagt inn bestillingen. Du vil ikke være ekstra kostnader for levering.
  Velg landet og valutaen du ønsker å handle i, og klikk deretter Oppdater. Hvis ditt land ikke er oppført nedenfor, kan du sjekke tilbake med oss ​​i de kommende månedene vil vi fortsette å legge til land.
  Tilbake

  Billige Menn online